Zuhal'in Müzesi

2 Şubat 2010 Salı

Duvar kağıdı...

Eskiden evin sadece bir duvarında kocaman bir manzara resmi şeklinde duvar kağıtları kullanılırdı. Bunun üzerinden yıllar geçti. Duvar kağıdı artık tüm evde hatta banyoda daha özgür tasarımlarla  kullanılabiliyor.

Çünkü o kadar gelişti ki özellikle vinyl duvar kağıtları nemden etkilenmiyor ve su geçirmiyor.  Böylece banyo gibi nemli alanlar da duvar kağıdından nasiplenebiliyor. Bazı kalitedeki duvar kağıtlarının akustik ve ses emiciliği özelliği de bulunuyor.

Uygulamasıyla da büyük kolaylık sağladığı için kullanıcıları için boyadan daha cazip. Uygulama sırasında koku ve leke oluşumu yaratmıyor.  Bir de evinizi boya yaptırırken yaşadıklarınızı düşünün...

Çeşitlilik konusunda da sınır tanımıyor. Her zevke göre birşeyler mutlaka bulunabiliyor.  En önemlisi boyanabilen tasarımları da olması...  Modern,  klasik, romantik ya da minimal desenlerden zevkinize en uygununu mutlaka bulabiliyorsunuz. Çocuk odaları da unutulmuyor tabi ki...Hatta tasarımda bir desen çılgınlığı almış başını gidiyor. Seçim yapmak zor bile olabilir.

Bir çırpıda evinizin havasını değiştirebilirsiniz. Tüm duvarları kaplayabileceğiniz gibi sadece bazı duvarlara uygulayarak boya ve duvar kağıdına bir ortaklık yaratabilirsiniz.













Hiç yorum yok: