Zuhal'in Müzesi

13 Nisan 2012 Cuma

Peçeteden Notlar'da Cupcake Lamba


Merhabalar hafta sonunun kapısı olan güzel cumadan... 

Merhabalar derken çok da keyfim yerinde sanılmasın. Çok sıkıldım son bir haftadır iş yerinde. Bazen bebeğimi dünayaya(inşallah) getirdikten sonra aynı iş yerine dönmeyeyim diye düşünüyorum. Bazen vazgeçiyorum, bazen bilmiyorum, bazen çok kararlı oluyorum, bazen yeter artık benim de dünya kadar hobim, zevkim vardı neden onlara zaman ayıramıyorum diye hayıflanıyorum. Ama tam bir kendin söyle kendin işit.

Derken bu sabah Ayşe Öztaş'ın Peçeteden Notlar sitesinde yaptığı ''Cupcake Lamba''yı gördüm. Dedim ''harika, bundan yapmalı, çabuk bir yerlere resmi kopyala, siteyi kopyala.'' Sonra dedim otur da bloguna kopyala, bloğu açta şu huzursuz iş yerinde iki dakikacık kendi keyfinle ilgilen.

Sonuç; oturdum yazıyorum işte.

Sonra düşündüm resimlerini de koysam kızar mı? Kendi kendime karar verdim; Hayır.

Ben resimleri kendim için koyuyorum bu yazıya, unutmak istemiyorum çünkü, bu lambadan yapmak istiyorum. Siz Peçeteden Notlar'dan bakabilirsiniz. Oradaki anlatım gayet güzel.

Kağıt lamba,cupcake kağıtları ve slikon tabancası gerekli sadece. Maliyeti çok az ama sonuç mükemmel.

Kapıdan bay bay.






4 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok güzel olmuş, çok da şık duruyor. Kağıt lamba bulursam yaparım ben de :)

Zuhal'in Müzesi dedi ki...

bence de mutlaka yapılmalı. Benim yapılacaklar listem epey uzun gerçi:))

pecete dedi ki...

Nasıl kızabilirim ki?! Ne güzel sizi o işyerindeki bulantıcı ortamdan biraz uzaklaştırmışım. Ne mutlu bana :) Paylaşımınız için teşekkür ederim. Sevgiler :)

Zuhal'in Müzesi dedi ki...

Teşekkürler Ayşem Hanım. Sevgiler :))