Zuhal'in Müzesi

2 Ağustos 2012 Perşembe

Çiçekli mutfak havlusu



Bu doğum iznine özgü can sıkıntısı nasıl birşey böyle. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. İşe bile gitmek istiyorum, o kadar sıkılıyorum. Çünkü hava çok sıcak ve gönlümce dışarı çıkamıyorum. Evde sürekli olarak klima çalışıyor, hiç kapatamıyorum. Birileri gelsin veya beni alıp evden çıkarsın diye bekliyorum ki bu bile sıcakla baş etmeme yaramıyor. Dün bir arkadaşımla doğum için gecelik bakmaya çıktık. Vakit akşam üstü  ve tüm mağazalar klimalı olduğu halde ben ikinci mağazada su içinde kalmıştım. Hep diyorum ter bezlerim öncekinin 100 katı çalışmakta.

Bu arada evdeki uğraşlarım nelerdi onları hatırlamaya çalışarak birşeyler yapmaya çalışıyorum. Bu havluları alalı o kadar çok oldu ki hatırlamıyorum bile ama çalışırken elim hiç değmemişti. Biraz da zaman yönetiminde kötü oluşumdan olabilir tabi  Ama yo hayır kendime haksızlık etmeyeceğim. İş dışında kendime zaman kalmıyordu ki yöneteyim.

Havlulara gelecek olursak;
Askıları kendinden hazır olan ve 25 kuruş gibi komik bir fiyata alınan bu  beyaz havlulara sadece birer çiçek diktim. Ama bence onlara bu da yetti. Daha önce de benzeri başka havlu süslemelerim vardı. Buradan görebilirsiniz.

Mutfakta şirin olur diye düşünüyorum.

Ne dersiniz? 

4 yorum:

Fido dedi ki...

Mersin'den bi bloggera rast gelmek ne güzel :) umarım hamileliğinizin son günlerini de sağlıklı bir şekilde geçirir ve sağlıklı bebeğinize kavuşursunuz :)
İnsan yoğun çalışmaya alışınca zaman bolluğunda ne yapacağını şaşırıp kalıyor di mi? :) havlu ne güzel olmuş,ellerinize sağlık,güzel günlerde kullanın :)
sevgiler,

Zuhal'in Müzesi dedi ki...

teşekkürler fido. tüm hamile bayanlar için aynı dileklerim var benim de

sevgiler :))

sema dedi ki...

aa çok hoş bende de var bu havlulardan:))

Zuhal'in Müzesi dedi ki...

merhaba sema hanım. hoşgeldiniz :))